Positivt föräldraskap

pf hnder och himmelGe dig en dag för att utveckla ditt föräldraskap! Föräldrar och lärare är våra barns viktigaste förebilder. Det är de som ska överföra viktiga värden och ge de unga en etisk kompass, en moralisk kompetens och en social förmåga för att kunna leva livet. När du som förälder börjar förstå dig själv och ser igenom de mönster och beteenden du utvecklat sedan barndomen, kommer du också att kunna förstå och kommunicera mer kärleksfullt med dina barn.

Som föräldrar behöver vi ha kännedom om hur vi kan stödja och vägleda våra barn, så att de blir harmoniska. Positivt föräldraskap vill hjälpa föräldrar att gentemot sina barn utöva just det som många upplever som en av de svåraste utmaningarna i livet, d v s att vara en bra förälder.

Vi fokuserar på lösningar snarare än problem och kursen omfattar både teoretisk undervisning och praktiska övningar. Om vi lär oss att hjälpa, stödja och vägleda våra barn så skapas det mer utrymme för uppskattning och kärlek. Och det är ju vad vi vill, eller hur?

Innehåll/tema
  • Du får se dig själv på ett nytt sätt så att du kan bestämma dig för om du vill släppa din gamla ryggsäck i stället för att föra över den på ditt barn
  • Du får lära dig att agera i stället för att reagera
  • Du får lära dig kommunicera på ett sunt sätt där du möter ditt barn på djupet
  • Du får verktyg för att kunna möta ditt barn och hantera olika situationer på ett konstruktivt och positivt sätt
Priser
  • 1000 kr/dag inkl moms för privatpersoner
  • 1000 kr/dag/person exkl moms för företag
  • Pris enligt överenskommelse för skräddarsydda föreläsningar/kurser för företag/organisationer
Tid & omfattning

4 x 1,5 timme plus pauser

Workshopen kan även delas upp i halvdagar eller ges som studiecirkel på 4 ggr med möjlighet till fortsättning. Kan också ges som en föreläsning.

Platser

Stockholm, Norrköping, Katrineholm eller på din arbetsplats/ort.

Tveka inte att höra av dig med dina frågor och funderingar. Varmt välkommen med din anmälan!