EFT-coaching & priser

ActiWay skrm transpJag vill väldigt gärna stödja dig att bli fri från det som bekymrar eller plågar dig, så du är varmt välkommen att beställa tid för EFT-sessioner. Om du har friskvårdsbidrag via din arbetsgivare, så gäller det för EFT-behandlingar och stresshantering. Gå till Epassi eller Wellnet, om din arbetsgivare använder sig av någon av dessa friskvårdsportaler.

wellnetlogaVid enklare problem eller störningar kan det räcka med en session, men vid mer komplexa frågor är det bra om du kan tänka dig att komma minst tre gånger.

EFT-COACHING/EFT-TERAPI
Under min vägledning och mitt stöd knackar antingen du eller jag på dina akupunkturpunkter samtidigt som du fokuserar på ditt problem. Därmed lär du dig EFT så att du kan fortsätta använda det hemma. Personligt möte eller online via Skype/Zoom/Teams/Messenger/WhatsApp.
PRISER & PAKETLÖSNINGAR
Du kan boka 60 eller 90 minuters sessioner eller mer om du väljer en paketlösning för då kan du fördela timmarna hur du vill. Mer tid en gång, mindre tid en annan gång.

1 tim = 850 kr
1,5 tim = 1 250 kr

Paket, 3 tim (5 % rabatt) = 2 400 kr (ord pris 2 550 kr)
Paket, 8 tim (10 % rabatt) = 6 100 kr (ord pris 6 800 kr)

  • Väljer du en paketlösning på 3 eller 8 timmar, betalar du hela paketet i början med ca 5/10 procents rabatt.
  • Kontant betalning, Swish 0706 - 87 10 33 eller faktura.
  • Om online/telefon - betalning i förskott via Swish 0706 - 87 10 33 eller PayPal/kreditkort. Här kan du betala i förväg.
BOKA TID & PLATS

Jag är tillgänglig enligt överenskommen tidsbokning i Norrköping och Online/telefonOavsett om du vill komma till min mottagning eller om vi ska mötas via telefon/Skype/Zoom/Teams/Messenger/WhatsApp, så kan du välja att boka på något av följande sätt:

Boka tid Vit1) Du kan själv se vilka tider som är lediga och boka direkt: Norrköping eller Online/telefon.
2) Boka tid genom att mejla mig.
3) Boka tid genom att messa mig på 0722 - 120 500.

OM MIG
EFT-frbunds-Logga temp2
Du kan känna dig trygg med mig som din terapeut. Förutom att jag är beteendevetare och diplomerad coach så är jag certifierad AAMET EFT Practitioner Level 2. Min EFT-utbildning har jag gått hos Kjell & Ann-Sofi Forsberg på Center för Energipsykologi. Jag är också medlem i det svenska yrkesförbundet för EFT Practitioners, EFT-förbundet.