Hur går det till?

I en lugn och harmonisk miljö erbjuder jag samtal utifrån dina/era behov för att finna nya tänkesätt och lösningar på de problem som upplevs. För att lösa ett mindre problem kan det räcka med 1 - 3 gånger. Men för att förändra gamla mönster och ingrodda beteenden, så säger min erfarenhet mig att det behövs minst 8 - 10 gånger för att förändringen ska bli bestående. Och för att hålla processen levande - särskilt i början - kan det vara bra med 2 ggr/månad. Lämpligt är att boka in flera tider redan i början. Mellan samtalen utför du/ni de åtaganden vi kommit överens om i samtalen. Behövs det färre eller fler antal gånger så beslutar vi det tillsammans under resans gång. Man kan naturligtvis komma en gång också för att se hur det känns eller om man har ett mindre problem som man vill bolla med någon.

Är ni ett par, så kan jag föreslå både enskilda samtal och samtal tillsammans beroende på hur problematiken ser ut.

Olika metoder

Ibland räcker det med samtal. Och ibland, när man sitter fast i känslomässiga låsningar och begränsande föreställningar, så behövs ytterligare ett verktyg, EFT (Emotional Freedom Techniques), för att "komma loss". Och vid andra tillfällen kan behövas kommunikationsverktyg för att kunna tala bättre med sin partner och/eller sin omgivning. Då tar jag hjälp av NVC (Nonviolent Communication). Ytterligare ett redskap för att beskriva hur vi människor fungerar är psykosyntesen, som på ett mycket pedagogiskt sätt belyser hur kropp, själ, känslor och intellekt samspelar med varandra. Utifrån din/er situation och dina/era behov skräddarsyr jag alltså vårt möte med hjälp av:

  • Samtal i form av coaching eller konsultation
  • EFT för stressreducering, upplösning av känslomässig smärta, begränsande föreställningar, fobier, trauma och sjukdomstillstånd
  • NVC för att bättre kunna kommunicera känslor och behov
  • Psykosyntesen för att få större förståelse för hur du/vi människor fungerar
EFT lär du dig snabbt så att du själv kan använda det i din vardag närhelst du behöver.
Hur lång tid per gång?

Du/ni kan boka 60 eller 90 minuters samtal eller mer om du/ni väljer en paketlösning för då kan du/ni fördela timmarna hur du/ni vill. Mer tid en gång, mindre tid en annan gång t ex. 

Hur ofta och hur länge?

Detta hänger naturligtvis ihop med hur ekonomin och livsomständigheterna ser ut. För att lösa ett mindre problem kan det räcka med 1 - 3 gånger. Men för att förändra gamla mönster och ingrodda beteenden, så säger min erfarenhet mig att det behövs minst 8 - 10 gånger för att förändringen ska bli bestående. Och för att hålla processen levande - särskilt i början - kan det vara bra med 2 ggr/månad och sedan mer och mer sällan. Lämpligt är att boka in flera tider redan i början.

Intensivkurs/coaching för enskilda individer/par/familjer

Bor du/ni långt från Norrköping där jag erbjuder personliga möten? Eller brinner det i knutarna? Räddningen kan vara en för dig/er skräddarsydd intensivkurs på en heldag/två halvdagar/två kvällar i följd på ca 8 timmar med uppföljningssamtal längre fram. Syftet är att se klarare på situationen/relationen, tydliggöra ”bagage” som påverkar, tydliggöra känslor och behov och klargöra/sätta upp mål individuellt (och gemensamt). Jag anpassar mitt arbete och mina metoder efter dina/era behov. Kan eventuellt ges även i Stockholm. Kontakta mig för upplägg och pris.

Priser & paketlösningar

1 tim = 850 kr
1,5 tim = 1 250 kr

Paket 3 tim (5 % rabatt) = 2 400 kr (ord pris 2 550 kr)
Paket 8 tim (10 % rabatt) = 6 100 kr (ord pris 6 800 kr)

  • Väljer du den flexibla paketlösningen på 3 eller 8 timmar, så betalar du hela paketet i början med ca 5/10 procents rabatt.
  • Kontant betalning, Swish 0706 - 87 10 33 eller faktura.
  • Via telefon/Skype/Zoom/Teams/Messenger/WhatsApp - betalning i förskott via Swish 0706 - 87 10 33 eller PayPal/kreditkort. Här kan du betala i förväg.
Bokning
Jag är tillgänglig enligt överenskommen tidsbokning i Norrköping och Online/telefonOavsett om du/ni vill komma till min mottagning eller om vi ska prata på distans, så kan du välja att boka tid på något av följande sätt:

Boka tid Vit1) Du kan själv se vilka tider som är lediga och boka direkt: Norrköping eller Online.
2) Boka tid genom att mejla mig.
3) Boka tid genom att messa mig på 0722 - 120 500.
Tystnadsplikt och etik

Allt som du/ni säger till mig stannar naturligtvis mellan oss. Jag följer ICF:s, International Coach Federations, etiska regler och har tystnadsplikt.