Recensioner Livs- & Relationscoaching

Letter of Recommendation To Whom It May Concern

Stockholm, May 30, 2008

Gunilla Wigertz is a wonderful coach who has my full support as she applies for Associate Certified Coach (ACC) credentialing with ICF.

Why?
I have heard Gunilla Wigertz coach on several occasions and I have formed my opinion based on the ICF Core Coaching Competencies used in these sessions.

In my opinion Gunilla is an ambitious and strong coach. She is dedicated to continually learn and grow as a coach. She is also a calm, intuitive and loving coach who is very trustworthy and sympathetic. With clients she is naturally grounded, listens well and is very creative in finding approaches and solutions that will support the client.

Please inquire of me if you have further questions about Gunilla Wigertz fit for ICF credentialing.

Gunilla Lundqvist
ICF Associated Certified Coach
CEO Coachcentrum CU AB and coachtrainer

Översättning av ovanstående referens:

Stockholm den 30 maj 2008

Rekommendationsbrev Till Den Det Berör

Gunilla Wigertz är en underbar coach som har mitt fulla stöd när hon ansöker om Associerad Certifierad Coach (ACC) i utvärderingsprocessen med ICF.

Varför?
Jag har hört Gunilla Wigertz coacha vid ett flertal tillfällen och jag har bildat min uppfattning baserad på ICF:s coachkompetenser som använts vid dessa sessioner.

Enligt min åsikt är Gunilla en ambitiös och stark coach. Hon är besluten att fortsätta lära sig och att växa som coach. Hon är också en lugn, intuitiv och kärleksfull coach som är mycket tillförlitlig och sympatisk. Med klienter är hon naturligt grundad, lyssnar bra och är mycket kreativ när det gäller att finna tillvägagångssätt och lösningar som ska kunna stödja klienten.

Vänligen kontakta mig om du har ytterligare frågor om huruvida Gunilla Wigertz lämpar sig för ICF:s utvärderingsprocess.

Gunilla Lundqvist
ICF Associated Certified Coach
CEO Coachcentrum CU AB and coachtrainer

Omdömen

Öppna och tillitsfulla samtal.
Agne K, 24 april 2024 
 

Gunilla är helt fantastisk och inkännande, rekommenderar henne starkt.
Anna C, 24 apr 2024


Proffsig, snäll och trevlig. Lätt att prata med och få förtroende för. Kommer att gå dit igen när behov uppstår!
Pia W, 5 jan 2024

Jag har hört, upplevt och sett vilka fantastiska transformationer som skett genom Gunillas arbete och jag rekommenderar verkligen att gå till henne 🙏🏼
Och inte bara för att jag skulle vilja ha henne som mentor i vad jag själv brinner för och vill jobba med en dag, utan för att ens individuella personliga utveckling (avveckling i många fall) och själsliga utveckling är ngt som aldrig tar slut 🙏🏼
Hon är dessutom både medveten och spirituell 😎👍🏼
"Eldsjäl", 16 sep 2023

Gunilla är en underbar kvinna med stora kunskaper. Massor med varm empati och stort ❤️ Både jag och dottern har fått mycket hjälp, Gunilla rekommenderas varmt. ❤️
Eva Ferm, 16 sep 2023

Fiiiina och bästa Gunilla!! 🥰 Kan inte tänka mig någon bättre än just henne, för detta ändamål!!
Åsa-Stina B, 16 sep 2023

Jag rekommenderar å det varmaste fantastiska Gunilla!
Carina Hansson, 16 sep 2023

Avslappnat och professionellt.
Ann W, 31 aug 2023

Gunilla är helt enkelt bäst.
Satyrica E, 30 aug 2023

Som ett bönesvar.
Nisabella A, 24 april 2023

Proffsigt bemötande och inkännande. Sätter fingret på vad vi kan jobba med i relationen.
Tony M, 18 april 2023

Mycket bra coachande samtal. Gunilla är inlyssnande och förstod mig precis i allt. Fick mycket bra vägledning och verktyg att jobba med. Det märks att Gunilla har mycket god kunskap och erfarenhet. Kände mig stark efter samtalet.
Ulrika E, feb 2022
 

Jag mått riktigt bra i höst och kommit en bit till i arbetet med mitt "nya" liv. Vill tacka dig för otroligt bra samtal som hjälpt mig se min tillvaro tydligare och nå en god nivå av acceptans. Två frågor du ställde till mig var helt avgörande: 
- Vill du sluta vara arg på X?
När frågan kom överrumplades jag av att jag inte kunde svara, jag som trodde det var ett solklart ja.. Efter det ändrade jag mitt sätt att bemöta X och det har varit bra för mig. Nu är jag mig själv igen å även fast jag blir irriterad på honom ibland, så är inte grundinställningen arg.
- Är du rädd för att säga att du mår bra?
Japp! Det var jag! För jag har inte vågat säga att jag mår bra för vad kommer då att hända? Å kan jag må bra efter allt som hänt? 
Återigen - stort tack Gunilla och nu önskar jag dig en god jul och ett gott nytt år! 
Varma hälsningar,
E, 22 dec 2022

Gunilla är fantastisk!
Amanda U, okt 2022

Jag vill bara säga att du är och gör ett fantastisk jobb. 🙏
Det känns så naturligt att prata med dig. Man känner värme, tilltro, medkänsla o alla egenskaper som en fantastisk människa med hjärtat på rätt plats har.  💕 Så, ha en bra dag 
Kram
S, 27 sep 2022

Stort tack för helgens givande sessioner! Det var verkligen en härlig upplevelse att få besöka dig och få ta del av din kloka vägledning!! Om jag och R inte klarar det nu så är det inte meningen att vi ska vara ihop :-). Vi har börjat med EKIM-övningarna och samtalar mjukare med varandra. Vi ska även göra listor på saker vi inte vill ha i vår relation. Jag känner stor tacksamhet för det stöd du gav oss och mig!!
Varm kram,
H & R, 14 sep 2022 

Vi är mycket nöjda efter dagens första samtal! Tack Gunilla, vi kommer att boka ny tid direkt!
Johanna M, 7 juli 2022

Så oerhört varm, inkännande och klok. Gunilla är fantastisk på att fånga kärnan och förstå den bakomliggande problematiken; hon har också både en enorm teoretisk referensram och konkreta övningar som hon med använder sig av med stor skicklighet och fingertoppskänsla för att hjälpa mig/oss att komma vidare/djupare i processen och att förstå oss själva och varandra bättre. Så tacksam för att jag/vi hittade Gunilla.
Beata B, 4 juli 2022

Kära Gunilla
Jag älskar att få komma till dig.
Du hjälper mig mycket.
Karin, 5 maj 2022

Tusen tack Gunilla, du har varit till otroligt stor hjälp för oss, vilket vi är väldigt tacksamma för.
T & J, 14 feb 2022

Känns så skönt att få komma till dig. En varm person är du. En kvinna med erfarenheter och så fin, bra och också lite handfast coachning! Behöver det!
Karin, 30 jan 2022

Fantastisk kvinna som man verkligen kan öppna sig för och vara helt transparent med. Innan jag skulle på mitt första möte kände jag stort motstånd, nu kan jag knappt vänta tills nästa gång. Professionell, pedagogisk och varm. Rekommenderar starkt.
Henrik B, 19 jan 2022

Verkligen inspirerande!
Ronald S, 18 jan 2022

Gunilla är helt enkelt bäst!
Satyrica E, 12 okt 2021

Gunilla is the definition of "warmth"!
In Sweden, I have never seen such a bright and a very warm smile as Gunilla's smile. I absolutely mean what I am saying! Although we both were meeting online and were using a language (English) that is not our mother tongue, these conditions were not a barrier at all between me and Gunilla's warm spirit and wisdom. The combination of wisdom, kindness, love, and warmth is rare among people, but the wonderful Gunilla has these unique pairings!
Thank you, Gunilla!
Ranosh, 20 sep 2021

Gunilla va jättebra, trygg och lugn.
Ludwig A, 23 aug 2021

Trevlig och lugn.
Therése P, 6 juli 2021

Hej Gunilla! Vi har inte träffats sedan i september. Mitt, XX:s och våra barns liv har minst sagt förändrats fullständigt sedan dess. Till det bättre skulle jag vilja säga. Jag har varit och är väldigt känslomässigt stabil. Det är klart att livet blir tufft ibland men då har jag djupandningen och knackningen att tillämpa. Den fungerar och gör mig lugn därav jag inte behövt boka tid hos dig på ett bra tag nu. Kan dock sakna våra samtal. Du har räddat mig och min familj och för det är jag dig evigt tacksam.
Fredrik, 41 år, 24 april 2021

Inkännande, lugn, varm.
Mona M, 22 april 2021


Behagligt samtal.
Johan S, 15 mars 2021 

Mycket bra.
Kjell J, 16 feb 2021

Hade ett jättebra samtal med Gunilla. Kan varmt rekommenderas!
Jonathan G, 11 feb 2021

Helt underbart! Fantastiskt duktig. Fick mkt goda råd, förståelse och mår mkt bättre efter samtalet.
Anna Gu, 4 feb 2021

Gunilla är kunnig och har ett professionellt förhållningssätt, med en väldigt fin och varm, mjuk framtoning. Hon fick mig att känna mig trygg och hon lyssnar och ser. Hon ger bra feedback, tips och råd. Är väldigt mån om att man ska känna sig nöjd när man varit hos henne.
Linda B, 17 nov 2020

Gunilla är inkännande och kan ta fram det som är kärnan.
Inger P, 29 sep 2020

Bästa samtalsterapeuten. Hon har hjälpt oss att kommunicera bättre mellan oss. Vi är lyckliga att hon finns där för oss.
Johan B, 29 sep 2020

Jättebra, vi kommer gå dit igen.
Jenny H, 5 mars 2020

Tack du är fantastisk, verkligen seriös, har empati, förstående och mycket kärlek till både människor och djur ? ???☕? Han (8-årig pojke) tyckte det var bra och gjorde tummen upp ?
Annica, Norrköping

Tack snälla för all hjälp!
Utan dig hade vi aldrig fått de insikter och förståelser för varandra som vi i dag har.
T & K, Norrköping

Vi tycker du är otroligt bra och upplever verkligen att de här samtalen hjälper oss mycket! Vi är så nöjda och har tipsat om dig till vänner.
Kramar,
A & J, Norrköping

Jag mår bättre, kom till ett beslut till sist och det känns bra. Känner att även om vi sågs få gånger så hjälpte det mig mycket, så tack för det. :)
Josefine, Norrköping

Professionalitet och ett genuint intresse för människor och att vilja hjälpa. Varm, mjuk och inkännande energi.
Maria Lindbergh, Norrköping


Tack! Livet efter jag gick hos dig ser helt annorlunda ut, har hittat mig själv på ett sätt jag bara kunde önskat tidigare. Brukar kalla det livet 2.0 :). Hoppas allt är bra med dig också!
Nicklas, 35


Vi har kommit vidare i vår kommunikation. Du har varit ett fantastiskt stöd för oss och vi kommer gärna tillbaka i en framtid om behov uppstår. Jag har precis pratat med min bror och berättat hur mycket du betydde för M och mig. 
Varma hälsningar från 
P & M, Norrköping


Tack för alla givande coachingsamtal. Jag är så glad för att vi alla i familjen tog det här steget.

Det har gjort att vi alla har kommit närmare varandra på många sätt.
Efter varje coachingtillfälle har tankar som väckts till liv som lett fram till bearbetning och fördjupade pratstunder även här hemma.
Jag njuter också av att sonen har bjudit på så många kloka ord och reflektioner.
Ylva, Norrköping


Tack för senast. Det var otroligt givande att få samtala med dig och jag känner mig något lättare i sinnet om man jämför med innan. 
Johanna, Norrköping


Vi jobbar på......
Det var en ögonöppnare för oss,
Att min ryggsäck har så stor inverkan samt att kommunikation är så svårt. 
Vi tar små steg nu, kramas och försöker vara nära. Att vara tydlig i vår kommunikation och se till att vi menar och förstår samma sak. 
Jag har knackat lite men ska göra mer, jag tror verkligen på det. 
Vi har pratat och är överens om att dagarna tillsammans med dig var fantastiska för oss och vi behöver inte träffas nu. Är det så att vi fastnar kommer vi till dig igen i höst. 
Åter igen stort tack! 
Kram
Malin


Tack så mycket för din hjälp!!
Jag tror verkligen du kan hjälpa oss. 
Vi sov faktiskt till och med i samma säng inatt!!
Tack för allt!!
Frida


Jag vill berätta att i stort sett hela mitt liv har förändrats sen vi sågs sist. Och jag vill tacka dig jättemycket.
Du fick mig verkligen att se saker och och tänka på ett annat sätt än vad jag gjorde innan. (......................) Så allt har ordnat sig på bästa sätt och just nu kan jag inte önska mig något mer. Även om jag bara varit hos dig en gång så betydde det verkligen massor. Jag behövde verkligen någon om såg saker och ting helt utifrån och i ett annat perspektiv. Du förenklade det jag krånglade till, även om jag inte förstod det. Det har nu hjälpt mig i flera situationer. Och jag lovar att om jag skulle "gå vilse" igen så kommer jag kontakta dig.
Än en gång Tusen tack för allt!
Många kramar från
Anna